Tiktok Filigransız Video İndirme 2022

 

Tiktok Filigransız Video İndirme 2022

Tiktok Yazısı Olmadan Tiktok Video İndirme Nasıl Yapılır?

Tüm dünyada popülerliğe sahip olan sosyal medya platformunda yer alan videoları filigransız bir şekilde nasıl indirebileceğinizi açıkladık. Yöntemleri uygulayarak indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Çok kısa süre içerisinde en popüler sosyal medya platformları arasında yer alarak büyük bir başarının altına imza atan TikTok’ta kullanıcılar kısa videolar paylaşabiliyor. Platformda yer alan düzenleme araçları, efektler ve müzikler sayesinde videolar çok eğlenceli hale getirilebiliyor.

Hem gençler hem de yaşlılar tarafından kullanılan sosyal medya uygulamasında hoşunuza giden videoları indirmek ve daha sonra izlemek isteyebilirsiniz. Bazı hizmetler, videoların filigransız bir şekilde indirilebilmesini mümkün hale getiriyor.

Tiktok Jeton Hilesi Hakkında Detaylı Makalemiz İçin Hemen Alttaki Linke Tıklayabilirsiniz.

Tiktok Jeton Hilesi

Filigransız TikTok Video İndirme Nasıl Yapılır?

  • SSSTikTok
  • SnapTik
  • Musical Down
  • Tikmate
  • SaveTT

Yukarıda popüler sosyal medya platformunda yer alan videoları filigransız bir şekilde indirebilmenize olanak tanıyan hizmetler yer alıyor. Bu hizmetlerin detaylarına aşağıdan erişebilirsiniz.

SnapTik ile TikTok Videosu İndirme Nasıl Yapılır?

  • TikTok sitesini açın.
  • İndirmek istediğiniz videoyu bulun.
  • Videonun bağlantısını kopyalayın.
  • SnapTik sitesini ziyaret edin.
  • Kutucuğa bağlantıyı yapıştırın.
  • “Download” butonuna tıklayın.

TikTok logosu olmadan video indirme işlemini mümkün hale getiren bir hizmet daha mevcut. SnapTik üzerinden HD çözünürlüğünde ve filigransız video indirebilirsiniz. Bunun için ilk olarak sosyal medya platformunun resmi web sitesini ziyaret ederek indirmek istediğiniz videonun bağlantısını bulmanız gerekiyor.

Videoyu bulduktan sonra ok işaretine tıklayarak bağlantıyı kopyalayın. Daha sonra SnapTik sitesini ziyaret edin. Videonun bağlantısını kutucuğa yapıştırın ve “Download” butonuna tıklayın. Kısa süre sonra indirme linklerini göreceksiniz. Bu bağlantılardan bir tanesine tıklayarak indirme işlemini başlatabilirsiniz.

Musical Down ile TikTok Videosu İndirme Nasıl Yapılır?

  • TikTok videosunun bağlantısını kopyalayın.
  • Musical Down sitesini açın.
  • Kutucuğa videonun bağlantısını yapıştırın.
  • “Download” butonuna tıklayın.

Başarılı arayüze sahip olan Musical Down, sosyal medya uygulamasında yer alan videoların TikTok logosu olmadan indirilebilmesini sağlar. İndirme sayısında herhangi bir limit bulunmuyor. Ücretsiz olarak sunulan hizmet üzerinden videoları MP4 veya MP3 formatında kaydedebilirsiniz.

Videonun bağlantısını kopyaladıktan sonra Musical Down isimli internet sitesini açmanız gerekiyor. Sitede yer alan kutucuğa videonun bağlantısını yapıştırın ve hemen ardından “Download” butonuna basın. Bu işlemin sonucunda çıkan bağlantılardan bir tanesine tıklayın.

Tikmate ile TikTok Videosu İndirme Nasıl Yapılır?

  • İndirmek istediğiniz videonun bağlantısını kopyalayın.
  • Tikmate web sitesini ziyaret edin.
  • Kutucuğa bağlantıyı yapıştırın.
  • “Download” butonuna tıklayın.

TikTok logosu olmadan MP4 formatında video indirebilmenizi sağlayan Tikmate, çok basit bir kullanıma sahip. İndirme işlemini gerçekleştirmek için ilk önce tıpkı diğer hizmetlerde olduğu gibi videonun bağlantısını kopyalamanız gerekiyor.

Kopyaladığınız bağlantıyı Tikmate sitesinde yer alan kutucuğa yapıştırın. Bu işlemin hemen ardından “Download” yazısının yer aldığı butona tıklayın. Açılan sayfa üzerinden “Download Server” seçeneğini seçin. Böylelikle indirme işlemi otomatik olarak başlayacak.

SaveTT ile TikTok Videosu İndirme Nasıl Yapılır?

  • Videonun bağlantısını kopyalayın.
  • SaveTT sitesini ziyaret edin.
  • Kutucuğa bağlantıyı yapıştırın.
  • “Search” butonuna tıklayın.
  • “Download” seçeneğini seçin.

Çok kolay bir kullanıma sahip olan SaveTT, kullanıcıların MP4 ya da MP3 formatında video indirebilmesine imkân tanıyor. Bu işlemi gerçekleştirmeden önce indirmek istediğiniz videonun bağlantısını kopyalayın.

SaveTT isimli internet sitesinde yer alan kutucuğa bağlantıyı yapıştırın. Daha sonra “Search” butonuna tıklayın. Açılan sayfa üzerinden dosya formatını belirleyin ve “Download” seçeneğini seçin.

SSSTikTok ile TikTok Videosu İndirme Nasıl Yapılır?

  • İndirmek istediğiniz videonun bağlantısını kopyalayın.
  • SSSTikTok web sitesini açın.
  • İnternet sitesindeki kutucuğa bağlantıyı yapıştırın.
  • “Download” butonuna tıklayın.
  • “Without watermark” butonuna basın.

Kullanıcıların kısa video paylaşabildiği sosyal medya platformunda bulunan videoları filigransız olarak indirebilmenize olanak tanıyan çok başarılı bir hizmet bulunuyor. SSSTikTok APK İndir, yalnızca birkaç adım ile video indirme işleminin gerçekleşmesini mümkün hale getiriyor.

SSSTikTok üzerinden video indirebilmek için ilk olarak TikTok’un internet sitesini ziyaret etmeniz gerekiyor. Popüler sosyal medya platformunun internet sitesinde indirmek istediğiniz videoyu bulun. Daha sonra videonun üzerine tıklayın.

Açılan pencere üzerinden “Bağlantıyı kopyala” seçeneğini seçin. Bu işlemi gerçekleştirmeniz halinde videonun bağlantı adresini kopyalanmış olacak. Bu bağlantı, videoyu indirmemizi sağlayacak.

Videonun bağlantısını kopyaladıktan sonra SSSTikTok’un resmi web sitesini görüntüleyin. Çok başarılı bir arayüze sahip olan internet sayfasının üst kısmında bir kutucuk göreceksiniz. Kutucuğa daha önce kopyalamış olduğunuz bağlantıyı yapıştırmanız gerekiyor. Bu noktada SSSTikTok, “Paste” butonu ile kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor.

Kutucukta yer alan “Paste” butonuna tıklayarak video bağlantısını çok kolay ve pratik bir şekilde yapıştırabilirsiniz. Bağlantıyı yapıştırdıktan sonra “Download” butonuna tıklayın. Çok kısa süre içerisinde indirme linkleri otomatik olarak oluşturulacak.

İşlem tamamlandıktan sonra “Without watermark”, “Without watermark 2” ve “Download MP3” olmak üzere üç farklı seçenek çıkacak. Filigransız video indirmek için “Without watermark” ya da “Without watermark 2” butonuna tıklamanız gerekiyor. “Download MP3” butonu ise videoyu MP3 formatında indirmenizi sağlar.

HD çözünürlükte ve MP4 formatında TikTok logosu olmadan video indirebilmenize olanak tanıyan hizmetin kullanımı yukarıda da gördüğünüz üzere oldukça basit. Çok kısa süre içerisinde indirmek istediğiniz videoları cihazınıza kaydedebilirsiniz.

Ücretsiz olarak sunulan hizmeti kullanmak için herhangi bir ödeme yapmanıza gerek yok. Başarılı hizmet, video indirme işlemi için TikTok üyeliği gerektirmez. Böylece TikTok hesabınız olmasa bile beğendiğiniz bir videoyu kolaylıkla indirebilirsiniz.

İndirme sayısı konusunda herhangi bir sınırlamanın yer almadığı SSSTikTok’un web sürümünün yanı sıra mobil uygulaması da bulunuyor. SSSTikTok Android uygulaması sayesinde akıllı telefon ya da tabletinize filigransız video indirebilirsiniz.

Tiktok Yazısı Olmadan Filigransız Logosuz Video İndirme 2022

Tiktok filigransız video indir hizmetini ücretsiz olarak almak istiyorsanız bu konuda arama motorunuzu kullanarak birçok farklı indirme sitesine ulaşabilirsiniz. Günümüzün en fazla kullanılan sosyal medya uygulamalarından birisi olan Tiktok, aynı zamanda en fazla video formatına sahip olan uygulama olarak da ön plana çıkıyor. Uygulamada sıralanan videolar diğer kullanıcılar tarafından izleniyor ve canlı yayın açan hesap sahipleri hem eğlenip hem de uygulama üzerinden para kazanabiliyor. Birçok farklı eğlence seçeneği sunan Tiktok üzerinden yapılan eğleneli video paylaşımları, indirilmek istendiğinde ise bu işlem birkaç adım ile kolayca uygulanabiliyor. Tiktok video nasıl indirilir ve Tiktok filigransız video indirme konularında araştırmalar yapıyorsanız, sunacağımız adımlar sonrasında kolayca dilediğiniz videoları istediğiniz cihaza indirebilirsiniz.

Tiktok Filigransız Video İndirme

Tiktok filigransız video indir nasıl yapılır sorusuna yanıt bulmak için indirme sitelerinden yardım almanız gerekiyor. İnternet üzerinden yapacağınız kısa bir araştırma sonucunda Tiktok filigransız video indirme hizmeti veren sitelerden herhangi birisine ulaşabilir ve ardından şu adımları uygulayabilirsiniz;

  • İnternet tarayıcınız üzerinden tercih ettiğiniz indirme sitesini açın.
  • Tiktok hesabınıza giriş yapın.
  • Tiktok’ta indirmek istediğiniz videoyu açın.
  • Videonun seçenekler bölümüne ulaşın.
  • Seçenekler bölümünden “Bağlantı Kopyala” seçeneğini tıklayın.
  • Video URL’sini kopyalayın.
  • Tiktok filigransız video indir hizmeti veren siteye geri dönün ve linki buradaki arama kutucuğuna yapıştırın.
  • İndir butonuna basarak videonun inmesini sağlayın.

Filigransız indirme işleminin bitmesinin ardından video filigransız olarak cihazınıza inmiş olacaktır. Normal Tiktok Video İndir ile benzer işlemler diyebiliriz. İndirme aşamasında internetinizin açık konumda olduğundan emin olun. İnternet bağlantınız aktif değilse, indirme işleminiz başarısız olacaktır. Mobil cihazların yanı sıra bilgisayarınızdan da aynı adımlar ile Tiktok filigransız video indir işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Tiktok Filigransız Video İndir Nedir ?

Tiktok filigransız video indir siteleri kullanıcılara herhangi bir uygulama indirmeden istedikleri videoya erişme imkânı tanır. Uygulama indirme gereken durumlarda bu uygulamalar cihazda ekstra yer kaplar. İnternet tarayıcılarından ulaşılacak indirme siteleri sayesinde uygulamaya indirmeye gerek kalmadan kolayca video indirmek mümkün olur. Tiktok filigransız video indir uygulamaları Tiktok’ta yer alan her videoyu filigransız olarak indirmenizi sağlar.

Tiktok Filigran Kaldırma

Tiktok filigran kaldırma belirtilen adımlar izlenerek yapılabilmektedir. Ayrıca, çeşitli video düzenleme uygulamalarında kırpma işlemi ile de logonun ve ya paylaşımı yapan kullanıcının adının kaldırılması da mümkündür. Bunun için videoyu indirmeniz gereklidir.

İndirilen video, kesme işlemini yapmak istediğiniz düzenleyici programdan, açmanız ve kesme işlemini yaparak yeni halini kaydetmeniz gereklidir. Video kesme işlemi yapacağınız video düzenleme uygulamalarına Google Play Store ve ya App store’dan ulaşılabilmektedir.

TikTok filigranı nasıl kaldırılır ve resimler nasıl indirilir?

Tik Tok, sosyal ağlar dünyasında devrim yarattı ve burada kalmaya devam ediyor. Her yaştan milyonlarca kullanıcı, her türden kısa videoyu hızlı ve kolay bir şekilde oluşturmanıza, paylaşmanıza ve keşfetmenize olanak tanıyan bu uygulamanın büyüsüne kapıldı. Bu nedenle sizlere video indirirken TikTok filigranını nasıl kaldıracağınızı öğretiyoruz.

Ve uygulama size videoları mobil cihazınıza kaydetme imkanı da veriyor, ancak zaten bildiğiniz gibi, indirdiğiniz klipler TikTok logosuyla görünecek, örneğin içeriği farklı bir sosyal ağda paylaşmak istediğinizde sizi rahatsız edebilecek bir şey, çünkü sansürlendiği anlamına gelebilir.

TikTok filigranı nasıl kaldırılır? Bunu yapmak için uygulamalar

Çin sosyal ağının logosunu ortadan kaldırmak için seçeneklerden biri, cep telefonunuz için mevcut olan çeşitli ücretsiz uygulamalardan birini kullanmaktır. Bunları hem PlayStore’da hem de AppStore’da kolayca bulabilirsiniz.

Aşağıda, cihazınıza indirebileceğiniz en iyi 5 uygulamayı açıklıyoruz:

  • TikTok Videolarını İndir: Sadece 2 kolay adımda en sevdiğiniz klipleri filigran olmadan hızlı bir şekilde indirebilir ve kaydedebilirsiniz. Giriş yapmanıza gerek yok, sadece video bağlantısını kopyalayın veya paylaşın ve indirme işlemi otomatik olarak başlayacaktır. Derecelendirmesi 4,8 üzerinden 5 yıldızdır.
  • SnapTok: İndirmek istediğiniz videonun çözünürlüğünü, boyutunu ve farklı formatlarını elbette filigran olmadan seçebilirsiniz. İndirdiğiniz klipleri çevrimdışı olarak istediğiniz zaman, istediğiniz yerde izlemenizi sağlar. Kullanıcılar 4,7 üzerinden 5 verdi.
  • Sihirbazı Kaldır: Bu uygulama yalnızca fotoğraflardan ve videolardan filigranı kaldırmanıza izin vermekle kalmaz, aynı zamanda örneğin istemediğiniz öğeleri ve nesneleri kaldırmak için bunları düzenleyebilirsiniz. 4,3 üzerinden 5 yıldız almıştır.
  • SaveTok – Videoları Kaydet: Bu araç, logosuz tik tok videoları indirmenize yardımcı olacaktır. TikTok başlangıçta bir video indirmenize izin vermiyorsa, tek yapmanız gereken bağlantıyı kopyalamak ve onu almak için uygulamayı açmak. Bununla birlikte, Shazam entegrasyon işlevi aracılığıyla videoda hangi müziğin çaldığını da tespit edebileceksiniz. Kullanıcılar ona 4,2 yıldız verdi.
  • Video Silgisi – Videodan Filigranı/Logoyu Kaldırma: 3,7 yıldızlı bir derecelendirmeye dayanan bu basit uygulama, videolarınızdan logoyu (metin veya resim) kaldırmanıza yardımcı olacak ve ayrıca videolara metin, simge veya çizim ekleme olanağı sağlayacaktır. Yeni sürüm ayrıca videonun boyutunu kırpmanıza da olanak tanır.

TikTok’ta filigranı kaldıracak web siteleri

Bir uygulamayı indirme fikri sizi ikna etmezse, bu sosyal ağın logosunu kaldırmak için var olan birçok web sayfasından yararlanmayı seçebilirsiniz. Normalde, bu web sitelerinin çoğu, oturum açmanızı veya kişisel veri sağlamanızı gerektirmez.

İndirmek istediğiniz videonun linkini işaretsiz olarak vermeniz yeterli olacaktır. Aşağıda detaylandırıyoruz TikTok videolarından filigranı kaldırmak için en iyi 5 çevrimiçi site:

Mobil ekran kaydedicinizi kullanın

Yeni nesil bir cihazınız varsa, büyük olasılıkla ekran kayıt işlevine sahiptir.

Öyleyse, uygulamanın taslaklar bölümünde bir videonuz varsa ancak yüklemek istemiyorsanız, Bu basit 4 adımı izlemelisiniz filigran görünmeden kaydetmek için:

  1. Uygulamayı açın, bir video kaydedin ve düzenleme bölümüne gitmek için tıklayın. İstediğiniz değişiklikleri yapın ve ileri’ye tıklayın.
  2. Sağ üstte kapak seçme seçeneğini göreceksiniz. Üzerine tıklayın ve filigran olmadan videonuzun nasıl görüneceğinin bir önizlemesini göreceksiniz.
  3. Telefonun hızlı ayarlarına (cep telefonunun üst panelini kaydırarak) erişin ve ekranı kaydetmeye devam edin.
  4. Hazır!” Klibiniz zaten filigransız. Artık sadece cep telefonunun düzenleme ayarları ile kesmeniz ve görünmesini istemediğiniz kısmı ortadan kaldırmanız gerekiyor.

Filigranları kaldırmak yasal mı?

Bu yazımızda, size TikTok videolarından filigranları kaldırmanın birçok yolunu ve aracını öğrettik. Ve bu Tamamen yasal bir uygulamadır.

Yine de, söz konusu klip size ait değilse, videonun yaratıcısının izni olmadan kullanılması telif hakkını ihlal edeceğinden, videonun size ait olması gerektiğini unutmayın.

Bu şirket, herhangi bir kullanıcının telif hakkını ihlal etmesine izin vermez., platformun politikalarının ihlalidir ve sosyal ağdan atılmanıza neden olabilir.

Şimdi biliyorsunuz tiktoktan filigran nasıl kaldırılır ve ihtiyacınız olan tek şey bu sosyal ağda içerik oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Tiktok Video İndir Logosuz

Logosuz bir biçimde Tiktok videolarının indirilmesi son zamanlarda en çok araştırılan konulardan biridir. Bunun nedeni bu platformun görselinin indirecekleri videolarda ve ya canlı yayın içeriklerinde yer almasını istememesidir. Tiktok Video İndir Logosuz işlemi yapılarak videolardaki Tiktok logosunun silinmesi mümkün olur.

Logosuz indirme işlemi yapabilmek için, ilk olarak uygulamayı telefonunuza indirmeniz gerekir. indirmek istediğiniz video içeriğin paylaşıldığı hesabın erişim kitlesi de sınırsız olmalıdır. Yani indirme işlemi yapacağınız hesap herkese açık bir biçimde ayarlanmalıdır. Videoya tıkladıktan sonra ekranın sağ tarafında kalan paylaş ibaresine tıklayın. Paylaş seçeneğine tıkladıktan sonra karşınıza pek çok alternatif çıkacak. Bu alternatiflere içerisinden kaydet seçeneği seçilmelidir. İşlemin ardından, video otomatik olarak indirilecektir.

Yapılan işlem sonrasında logo silinmiş olur. İndirilen videoya galerinizden erişebilirsiniz. Videoyu galeriden oynattığınızda, içerikte logo olmadığını görebilirsiniz.

 

Kaynak : https://iyiarastir.com/tiktok-filigransiz-video-indirme-2022/ & Tiktok Filigransız Video İndirme 2022

 

Tiktok Filigransız Video İndirme 2022

 

Kategori
Etiket

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kedi Kumu Fiyatları

İcra Avukat Danışma ile Neler Sağlanır?