Ok Google Cihazımı Kur

 

 Ok Google Cihazımı Kur

Yakınınızdaki cihazları bulun ve kurun Android telefonunuzu kullanarak size yakın olan bazı cihazları bulabilir ve kurabilirsiniz. Önemli: Yakınınızda yeni cihazlar kurun Bildirimleri açın veya kapatın Varsayılan olarak, kurabileceğiniz yakındaki cihazlar için bildirimler görürsünüz.

 

Bildirimleri kapatırsanız, telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açarak yakınınızdaki cihazları görmeye devam edebilirsiniz. Google Cihazları ve paylaşım Cihazları Yakındaki cihazları tara Cihazları kurarken sorunları düzeltin Google Cihazları ve Cihazları paylaşma

 

İpucu : Telefonunuz tüm cihazları otomatik olarak bulamaz ve kuramaz. Ayarlar uygulamanızda bir cihaz görmüyorsanız Bluetooth gibi başka bir şekilde bağlanmayı deneyin.

 

İlgili kaynaklar Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var?

Android cihazınızı nasıl kullanacağınızı öğrenin ve Google'dan en iyi şekilde yararlanın. Telefonunuzu nasıl kuracağınıza, ayarlarınızı nasıl özelleştireceğinize, ok google cihazımı kur ve uygulamaları nasıl kullanacağınıza ilişkin adım adım kılavuzlar ve eğitici videolar alın. Android TV'nizi ve uzaktan kumandanızı kurun Android TV'nizi aldıktan sonra, dog'u kurmanız ve uzaktan kumandanızı bağlamanız gerekir.

Başlamadan önce Şunları kontrol edin: TV'nizde yerleşik Android TV yoksa, şunlara ihtiyacınız olacaktır:

1. Adım: Android TV'nizi bağlayın TV'nizde Android TV varsa, fişi prize takın ve köpeği açın , ardından

2. adıma geçin. Ayrı bir Android TV cihazınız varsa, TV monitörünüze bağlamanız gerekir:

3. Adım: Uzak Kaynak Girişinizi eşleştirin. Uzaktan kumanda TV'ye bağlandığında ekranda bir onay işareti belirir. Köpek hemen bağlanmazsa,

4. adımı tekrar deneyin. Adım

5: Android TV'nizi kurun TV'nizi kurmak için 2 seçeneğiniz vardır: Henüz yapmadıysanız, kayıt işlemine başlamadan önce bir dil seçin. Devam Et Evet İpucu: TV'niz Google Hesabınızda otomatik olarak oturum açar ve telefonunuzla aynı Wi-Fi'ye bağlanır. Google cihazımı kur adımlarını takip ederek işlemi tamamlayın.

 

Oturum açmayı atla Uzaktan kumandanızı kullanın İlgili makaleler Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var? O zaman https://www.teknofeed.com adresini ziyaret ederek daha detaylı şekilde resimli ve video adımlarını takip edebilirsin.

https://iyiarastir.com/ok-google-cihazimi-kur-islemi-nasil-yapilir/



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kedi Kumu Fiyatları

İcra Avukat Danışma ile Neler Sağlanır?

Tiktok Filigransız Video İndirme 2022