Sünnet Düğünü Organizasyonu ile Çocuğunuza Unutulmaz Bir gün Yaşatabilirsiniz

Sünnet Düğünü Organizasyonu ile Çocuğunuza Unutulmaz Bir gün Yaşatabilirsiniz 

Sünnet düğünü için organizasyon şirketi ile anlaşan aile, oğlunun sünnet edilmesi karşısında mutluluk duyar ve bu mutluluğu, yakınlarıyla kutlayarak paylaşır. Düğün sahibi düğünün yapılmasından önce birtakım planlamalara başlar ve bu planlamalar dâhilinde hazırlıklarda bulunur. Başlangıç olarak anlaşma yapılan firma ile birlikte organizasyonu gerçekleştirmek adına sünnet düğününün yapılması arzu edilen yer hakkında gerekli çalışmalar yapılır. 

Bu çalışmalar ise sünnet organizasyonun ortamını ve havasını etkileyen bir unsurdur. Bu duruma ek olarak gelen davetlilere estetik bir görüntü sunması amacıyla görsel tasarıma da büyük bir önem verilir. Bu nedenle tercih edilen süslemelerde renk uyumu, malzemelerin kalitesi, ışıklandırma, ses sistemleri gibi detaylara önem verilir.

Sünnet Düğünü Organizasyonunda Masa Sandalye Kiralama Hizmeti

Sünnet düğünün için yapılan organizasyonda süsleme malzemelerinin temin edilmesi, sahne kurulumunun eksiksiz ve sorunsuz bir biçimde düzenlenmesi, davetliler için masa sandalye kiralama hizmeti gibi önemli planlamalara yer verilir.  Bu duruma ek olarak sandalye ve masa dizilim biçimleri ve sünnet çocuğunun yer alacağı köşenin davetliler tarafından net olarak görünebileceği bir ambiyans sağlanır.

Sünnet düğünü için çağırılan davetlilerin gelmelerinin devamında davetlilerin rahat hareket etmelerini ve eğlenmelerini gerçekleştirmek amacıyla uzman animasyon ekibi görevlendirilir. Bu sayede çocukların güvenli bir ortam kapsamında eğlenmeleri de sağlanmış olur. Sünnet organizasyonunda planlanan akış içerisinde hareket edilir ve bu akış devam ederken animasyon ekibi çocuklar ile oyun oynar.

Sünnet Düğünü Organizasyonunda Oyun Aktiviteleri

Güven içerisinde organizasyon şirketi tarafından görevlendirilen animasyon ekibi,  çeşitli oyun aktiviteleri ile çocukların eğlenmelerini sağlar. Oyun aktiviteleri arasında sıklıkla yüz boyama, sosis balon dağıtılması, halat çekme oyunu gibi birbirinden farklı oyunlara yer verilir. Sünnet düğünün ortalarına doğru ise sünnet çocuğu, Osmanlı motifine sahip olan padişah tahtı ile dört kişiden oluşan yeniçeri askerlerinin taşıdığı tahta oturtularak davetlilerin karşısına çıkarılır.

Günümüzde de anlamlı bir yere sahip olan mehter ekibiyle birlikte arka fonda mehter marşı çalarken sünnet çocuğu sünnet düğün salonuna giriş yapar. Ardından davetlilerin arasından geçer ve daha önce seçilmiş olan tahtın konulacağı yere yerleşir. Ayrıca seçilen bu alan takı merasiminde kullanılan yerdir.

Sünnet Düğünü Organizasyonunda Mekan Tercihi

Sünnet düğününde masa sandalye kiralama hizmeti büyük bir öneme sahiptir. Özellikle de kalabalık ailelerin bulunduğu sünnet düğünlerinde masa ve sandalye kiralama hizmetleri oldukça önemli bir yer tutar. Misafirlerin ayakta kalmaları hoş karşılanmayan bir durumdur. Bu sebeple kişi sayısına uygun olacak şekilde bir düzenleme yapılmalıdır.

Çocukların hayatları boyunca hatırlayacakları bir organizasyon olan sünnet düğünlerinin, oldukça etkileyici bir şekilde yapılması önem arz eder. Arzuya göre değişen yerler; düğün salonu, havuz başı, kır konsepti ve restoran gibi pek çok mekân alternatifine sahiptir. Masaların ve sandalyelerin giydirilmesi ve etrafın balonlar ile süslenmesi de sünnet düğünün vazgeçilmez unsurlarından bir tanesidir.

Sünnet Düğünü Organizasyonunda İkramlıklar

Takı merasimi yapılması esnasında mehter ekibi çalınan marşlarıyla takı merasimi gerçekleştirilir. Sünnet düğününde hazırlanmış olan ikramlıklar, gelen misafirlere sunulur. Özellikle de sünnet ve açılış organizasyonu için sıklıkla patlamış mısır, pamuk şeker, Osmanlı macunu, Osmanlı şerbeti, dondurma ve diğer pek çok ikram davetlilere ve çocuklara dağıtılır.  

Sünnet düğününün heyecanlı bir hal alması için arzu edilmesi halinde pek çok alternatiften de yararlanılır. Sünnet düğünü kapsamında kullanılacak olan konfeti, volkan gösterisi ve havai fişek gösterileri bir hayli dikkat çeken organizasyonlardandır. Görsel şovlar hem büyüklere hem de çocuklara hitap edecek şekilde ayarlanır. Bu özel günü ölümsüz kılmak için alanında profesyonel hizmet sunan fotoğraf ve video çekimi de bir hayli önemlidir.

Sünnet Düğünü Organizasyonunda Görsellik

Günümüzde açılış organizasyonu gibi sünnet düğünleri de görselliğin ön planda tutulduğu organizasyonlar arasında yer alır. Sünnet düğününü özelleştirmek için aileler kendi taleplerini ve beklentilerini organizasyon firmasına detaylı bir biçimde anlatabilirler.

Günümüzde yapılan sünnet kınasında da misafirlere özel sünnet temalı paketler içine yerleştirilen kına ve dolaplara asmak amacıyla sünnet ile ilgili sünnet çocuğunun isminin ya da maşallah, oldu da bitti maşallah gibi yazıların yer aldığı magnetli ürünler kullanılır. Buna ek olarak, sünnet desenli kokulu taşlar ve paketlere konulmuş kuruyemiş de tercih edilir.

Daha fazla bilgi için; https://www.vadiorganizasyon.com/sunnet-dugunu-organizasyonu 

 

 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kedi Kumu Fiyatları

İcra Avukat Danışma ile Neler Sağlanır?

Tiktok Filigransız Video İndirme 2022